AltCom 2018 är på väg!

AltCom 2018 är nu bekräftat och kommer att äga rum i Malmö, 23-26 augusti.

Du får inte så mycket mer info än så just nu, men vi planerar att bygga om hemsidan ganska snart och offentliggöra mer detaljer. Tills dess kan du se vad som hände senast, på AltCom 2016. Det vi kan säga är att det som vanligt blir utställningar, marknad, föredrag/diskussioner och internationella gäster. I år samkör vi också seriefestivalen med noisefestivalen TRAUMA. OCH…

…det blir en festivalantologi även detta år! Om du vill komma igång med ditt bidrag redan nu så kan vi meddela att deadline kommer vara någon gång i april eller maj, formatet är 140x182mm i svart/vitt och 5 sidor/person (samma som vanligt ifall du varit med tidigare). Du får inte betalt för att medverka, men å andra sidan kommer boken också att delas ut gratis under och efter festivalen.

Vi kommer att gå ut med ett ordentligt call for submissions ganska snart, så håll utkik efter det.

AltCom 2018 arrangeras av Tusen Serier i samarbete med CBKKoshk, Wormgod, Noise Against Fascism, Panora etc, med stöd av Region Skåne, Malmö Kulturstöd & Kulturrådet.

På tal om antologier kan vi tipsa om att CBK just nu söker serier och texter till CBA vol 40 – worst case scenario som planeras komma lagom till AltCom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.