Heartscribble Studio

Heartscribble Studio är en relativt ny studio på fyra medlemmar som brinner för att skapa serier! De skapar allt mellan skräck och fantasy, romans och komedi. Hos dem hittar ni hemmagjorda fanzines, pins, stickers och prints.

Heartscribble Studio grundades efter studenten från Bryggeriets gymnasium 2017 av tecknare med ett gemensamt intresse för serieskapande. Studion består av fyra medlemmar där alla bär med sig av något som bringar liv till serieteckning. Nathalie, som är den yngsta medlemmen, gillar att rita skräck och medföra magiska väsen i sina berättelser samtidigt som hon experimenterar med olika stilar. Monica gillar att arbeta med lite tyngre ämnen och testa på olika genres. Alice älskar att skriva och utforma berättelser, oftast sci-fi, som hen sedan kan illustrera till i serieform. Niki, den fjärde och sista medlemmen, älskar att jobba med raster och att utforska hur det är att jobba med längre projekt.

Alla medlemmar bär med sig något som ger nytt liv och en fräsch känsla till den svenska seriemarknaden och hur den ser ut idag. Målet med studion är att förhoppningsvis kunna inspirera folk att jaga efter sina egna drömmar samtidigt som de kan sprida glädje och andra känslor genom sina serier. Om ni är intresserade av Heartscribble Studio så kolla gärna upp deras sociala media (länkar finns nedan) och så hoppas de att de får träffa er under AltCom!

www.instagram.com/heartscribblestudio
sv-se.facebook.com/heartscribblestudio